فضانوردان کوکی های تراشه شکلات را در یک فضا مخصوص پخت و پز می کنند تا فردا با کشتی باری Signus به ایستگاه فضایی بین المللی تحویل داده شوند.
فضانوردان با آزمایش های پخت تأثیر خود را آزمایش می کنند. درجه حرارت بالا و عدم جاذبه شکل و تراکم کوکی ها. این خمیر توسط زنجیره Double Trio در هتل های Hilton تهیه شده است.
اجاق گاز آزمایشگاهی اجاق گاز Zero-G ، که می تواند در مواد غذایی بی وزن پخته شود ، بیشتر شبیه یک توستر است. درجه حرارت موجود در آن می تواند به 363 ، 3 درجه سانتیگراد برسد. با چنین اجاق ای ، پروازهای طولانی مدت قابل قبول تر می شوند.
کپسول Signus از شرکت Northrop Gruman ، که دیروز بعد از ظهر در ISS راه اندازی شد ، حدود 3.7 تن بار را حمل می کند. این دستگاه همچنین تجهیزات غیرمعمول دیگری دارد – جلیقه پرتویی و قطعات اتومبیل های اسپرت. لامبورگینی می خواهد اثر فضا را بر روی الیاف کربن آزمایش کند.